معاون وزیر علوم در مشهد: از جمله ویژگی‌های شاهنامه «اعتدال» شاهنامه است آشنایی با اختلالات غده تیروئید و راه های پیشگیری از آن | تیروئید، مغز دوم بدن قتل فجیع سه کودک توسط پدر در شهرستان میانه | قاتل خودکشی کرد (۴ خرداد ۱۴۰۴) آلودگی هوا استان یزد را فردا (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل کرد سرقت اجباری تاوان تصادف با پورشه کرایه‌ای مرگ تلخ تاجر مقیم آلمان با اعتراف هولناک مادر: جسد را آتش زدیم ۵۰ بار قسم برای اثبات بی گناهی در پرونده قتل هشدار کمیسیون بهداشت مجلس به دولت درباره خطر فروپاشی نظام سلامت کشف ۱۸۰ میلیارد ریال دارو و ملزومات پزشکی در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ویزیت ۳۶ هزار زائر ایرانی در مکه و مدینه توسط هلال احمر اسامی رایس‌کیک و گرانولا‌های غیرمجاز اعلام شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) جلوگیری از ابتلای ۳۰ میلیون نفر به گواتر با اجرای برنامه ید رسانی در کشور تصویب شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی دستگیری مکانیک ماهر به اتهام دله دزدی در خیابان‌ها | مهندس اخراجی، سارق شد  روایتی از اهدای عضو و وداع خانواده‌ها با عزیزانشان | دگر عضو‌ها را  نماند قرار تشکیل تیم پژوهشی برای اصلاح ساختار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آیا دریافتی‌های بازنشستگان تغییر می‌کند؟ سه سال حسرت بازنشستگان برای یک سفر زیارتی به مشهد | وقتی «هتل‌های بی‌ستاره» هم سهم بازنشستگان نیست! آخرین تصمیمات سازمان بهزیستی برای افزایش مستمری معلولان (۴ خرداد ۱۴۰۴) فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان تأثیرات منفی قابل‌توجه سیگار الکترونیک بر سلامت دهان و دندان آخرین وضعیت حادثه‌دیدگان پنجاب بر اثر طوفان شدید پاکستان | تعداد مصدومان به ۹۲ نفر رسید (۴ خرداد ۱۴۰۴) ۱۰۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی به مالکیت منابع طبیعی بازگشت مراسم تشییع پیکر ناصر قفلی، فردا (۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود دریافت فیش حقوقی اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی + لینک سایت کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۲ تن کالای قاچاق در مشهد پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر عرضه مواد دخانی انتشار نتایج انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد بیماران آسمی تا چه زمانی باید دارو مصرف کنند؟
سرخط خبرها

راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۲۶۵۳۰
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود
یک فوق‌تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: اگر فردی علائم مرتبط با آلرژی بینی دارد، باید شناسایی و درمان شود. بسیاری از افراد آمپول‌ها یا دارو‌های تزریقی حاوی کورتیکواستروئید دریافت می‌کنند که به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

دکتر نسرین مؤذن در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص آلرژی‌های فصلی اظهار کرد: آلرژی فصلی معمولا در فصل بهار شدت می‌گیرد، اما گاهی اوقات ممکن است که علائم در فصل‌های دیگر مانند تابستان، پاییز یا حتی زمستان نیز بسته به آلرژنی که فرد به آن حساسیت دارد، بروز کند.

وی افزود: علائم آلرژی فصلی شامل عطسه، خارش چشم یا بینی و گرفتگی بینی بوده و گاهی اوقات همراه با آب‌ریزش بینی است که این امر می‌تواند عوارض مختلفی را برای فرد ایجاد کند و موجب اختلال خواب برای فرد شود. همچنین می‌تواند در فرد اختلال تمرکز و اضطراب ایجاد کند که اگر درمان نشود، در طولانی‌مدت تبدیل به آسم خواهد شد.

این فوق‌تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی ادامه داد: این حساسیت گاهی اوقات با مسائل دیگر مانند عفونت گوش یا حتی کاهش شنوایی و همچنین سینوزیت و مشکلات دهان و دندان همراه می‌شود؛ بنابراین این موضوع بسیار مهم است که افراد علائم را بشناسند و اگر علائم مشکوک به آلرژی‌های فصلی بینی را داشتند، حتماً به پزشک مراجعه و درمان درست و استاندارد را دریافت کنند.

مؤذن با بیان اینکه معمولاً آلرژی فصلی با آلرژی‌های غذایی همراه نیست، عنوان کرد: آلرژی‌های غذایی کمتر از ۵ درصد با آلرژی‌های تنفسی همراه است، اما برخی غذا‌ها مانند خربزه، گوجه، بادمجون یا غذا‌هایی که نگهدارنده یا رنگ مصنوعی دارند، می‌توانند باعث تشدید آلرژی‌های فصلی شوند.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: ارتباط زیادی بین غذا و آلرژی‌های تنفسی وجود ندارد و بیشتر گرده‌های موجود در هوا هستند که آلرژی بینی را تشدید می‌کنند. گرده‌های درختان، چمن، علف یا آلرژن‌های داخل منزل مانند سوسک و هیره که در گردوغبار منزل هستند یا حیوانات خانگی موجب تشدید آلرژی بینی می‌شوند.

وی بیان کرد: اگر فردی علائم مرتبط با آلرژی بینی دارد، علائم آن باید شناسایی و درمان شود. در بسیاری از موارد دارو‌های ضدالتهابی برای بینی استفاده می‌شود که موضعی است. بسیاری از افراد آمپول‌ها یا دارو‌های تزریقی حاوی کورتیکواستروئید دریافت می‌کنند که هر ماه باید تزریق شود؛ این دارو‌ها عوارض کورتون را ایجاد می‌کند که به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. ما برای آلرژی‌های تنفسی دارو‌های موضعی ضدالتهاب را توصیه می‌کنیم تا التهاب بینی کمتر شود.

این فوق‌تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: افراد باید با برخی فاکتور‌های محیطی مانند تماس با دود سیگار، قلیان یا هر نوع دود دیگری کمتر مواجه شوند. گاهی اوقات ممکن است با تست‌های مخصوص آلرژی، آلرژن مشخص شود که اگر آلرژن قابل‌حذف‌کردن باشد، اقدام خواهد شد؛ به عنوان مثال فردی به گربه حساسیت دارد که پس از انجام تست، مشخص و در نهایت آلرژن حذف می‌شود.

مؤذن خاطرنشان کرد: گاهی اوقات فرد به گرده‌های درختان حساسیت دارد که علائم آن با دارو‌های ضدالتهاب کنترل می‌شود. اگر فرد بخواهد در فضا‌های بیرون رفت‌وآمد کند، توصیه می‌شود در ساعت‌ها و زمان‌هایی از روز که این آلرژن‌ها حداکثر هستند، فعالیت داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->